Team - Praktijk voor Mondhygiëne

Team

De Praktijk voor Mondhygiëne ging in 1999 van start en werd in de loop der jaren uitgebreid tot het huidige team, dat met veel plezier samenwerkt en een uitgebreide ervaring heeft op het gebied van mondzorg. Ons team bestaat uit drie ervaren mondhygiënisten en een receptioniste.

WIE IS WIE?

Jenny Faerber-Meijer is mondhygiëniste Bachelor of Health en praktijkeigenaar. Zij studeerde in 1987 af aan de ACTA en werkt hier sinds 1999 als vrijgevestigd mondhygiëniste. Zij is ingeschreven bij het landelijk kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM) en lid van de beroepsverenigingen NVM en NvVP.
In 2012 verruimde Jenny haar vakkennis met het behalen van de bachelortitel in Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht.

Saskia Clerx is mondhygiëniste. Zij studeerde in 1992 af aan de ACTA en begon in 2000 als vrijgevestigd mondhygiëniste in deze praktijk. Saskia is ingeschreven bij het landelijk kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM), lid van de beroepsvereniging NVM en eveneens lid van de ICT-groep (Intercollegiale Toetsing) Amsterdam.

Jolanda Sinnema is mondhygiëniste en studeerde in 1988 af aan de ACTA. Zij begon in 2002 als freelancer en werkt nu als vrijgevestigd mondhygiëniste in deze praktijk. Jolanda staat ingeschreven in het basisregister van de KRP en is lid van de beroepsvereniging NVM.

Linda van der Laan is onze receptioniste. Zij staat u te woord aan de telefoon en verzorgt deels de administratie.

We vinden het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en de behandelingen zo prettig en ontspannen mogelijk ervaren. Dat willen we bereiken met persoonlijke aandacht, geduld en door voldoende tijd voor de behandelingen te reserveren.

Samen met de patiënt proberen we te werken aan een goede mondgezondheid. Zonder medewerking van de patiënt komen we niet tot een goed resultaat. Wij hebben de overtuiging dat iedere patiënt anders is en dus een individuele benadering vraagt. Informeren, motiveren en communiceren staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.